HP - Domaining

BLOG dio web stranice HonorarniPosao.net

Arhiva

Kao što je već pojašnjeno na podstranici O blogu, ovaj blog je u fazi redizajniranja i arhiva je izdvojena na zasebnu web lokaciju. Svi postovi objavljeni nakon 01.05.2020. se nalaze na ovoj web lokaciji (blog.honorarniposao.net), a svi objavljeni prije 01.05.2020. se nalaze na adresi hpdom.net/blog. Vama je konstantno sve dostupno, ali je sadržaj trenutno na dvije lokacije i tako će biti dok se ne dovrši redizajn.

Dakle, arhiva, odnosno svi postovi od prve objave pa do 01.05.2020. se nalaze na izdvojenoj lokaciji HPDOM.net/blog i tamo ćete pronaći sve blog postove objavljene prije 01.05.2020.

Dizajn te stranice je drugačiji od ovog pa se nemojte iznenaditi i misliti da ste negdje zalutali. Dizajn te arhive je originalan i takav je bio za cijelu web stranicu sve do ovog redizajna cijele web stranice (osim blog dijela čiji redizajn još traje) koji je napravljen 2020.Tamo ćete moći odabrati da se prikažu postovi objavljeni u točno određenom mjesecu određene godine pa ćete tako moći pretraživati starije postove i prema željenom vremenskom razdoblju. Tamo se više ništa NE AŽURIRA i tamo je vrijeme stalo 01.05.2020. :-) Od tog datuma se svi postovi objavljuju isključivo ovdje.

Linkovi

Blog početna

O blogu

Idi na web stranicu HonorarniPosao.net


© 2012-2020 by HonorarniPosao.net - Sva prava pridržana

Ovaj blog koristi kolačiće (cookies) radi boljeg korisničkog iskustva. Svojim ostankom na blogu dajete svoju privolu na korištenje kolačića i na sve drugo za što je potrebna privola, te potvrđujete da ste pročitali, razumjeli i pristali na sve što je navedeno u Usklađenost sekciji. Blog je sastavni dio web stranice HonorarniPosao.net.