Fondić više nije u minusu!

by HonorarniPosao.net
129 pogleda

Evo konačno mogu objaviti da mi fondić koji sam spominjao u nekim prijašnjim postovima više nije u minusu! 🙂

Prije par tjedana sam konačno ispeglao minus fondića koji me pratio doslovno od prvog dana. U više navrata sam bio na samoj granici prelaska u profit, ali me onda opet pljusnulo i zakoprcalo u novi minus.

Moram biti realan i priznati da sam imao grešaka, ali početak je bio baš u vrijeme onih najvećih Muskovih manipulacija kad se on igrao na Twitteru, a ljudi su si doslovno uzimali živote (prijavljeno je više takvih slučajeva) radi glupiranja tog govna. Tad je cijena bez drugih razloga i opravdanja varirala i po više tisuća dolara u razdoblju od samo nekoliko minuta. Mene je to zakucalo u minus koji mi je došao odmah na samom početku fondića i to mi je stvorilo strašan psihološki pritisak. Znao sam da ne smijem forsirati, a i da bez forsiranja ne mogu brzo ispraviti situaciju. Užasno za psihu 🙂 Išao sam polako i penjao se, pa kad bih došao do granice prelaska u profit opet me nešto pljusnulo i srušilo i tako više puta. Neću sad previše u detalje jer je najbitnije da je sada konačno ok!

Sad se konsolidiram i pokušati ću skupiti još kapitala da fondić može raditi sa pristojnim kapitalom jer sam shvatio da je sa malim kapitalom jako teško, barem meni. Neki se boje raditi sa velikim kapitalom, ali ja ne. Privatno trejdam sa konkretnim iznosom i ide jako dobro, a za fondić sam probno krenuo sa vrlo malim iznosom i bilo je problema. Meni osobno nije isto kad znam da mi dan donosi profit za koji se isplati biti izložen stresu ili kad dan donosi jednaki postotak, ali koji na iznos kapitala ne daje iznos koji opravdava takav stres i 100%-tnu koncentraciju.

Brzo će fondić nastaviti dalje i sada će to biti kako i treba biti 🙂 Sada mi je i trading station na profi nivou i konačno je došlo vrijeme za profit 😉

Možda će vam biti zanimljivo i ...

Komentiraj tekst porukom autoru

Ova web stranica koristi kolačiće (cookies) kako bi vam se pružilo bolje korisničko iskustvo. Nastavkom korištenja web stranice potvrđujete da ste pročitali sve što piše na stranici "Usklađenost" na web adresi HonorarniPosao.net i dodatnim stranicama dostupnim u toj sekciji, da ste sa time suglasni, te da ste pročitali, shvatili i pristali na Uvjete korištenja, pročitali Policu privatnosti i dajete svoju privolu za sve navedeno te za korištenje kolačića (cookies). Prihvaćam Saznaj više