Nova milijarda u Tetheru (USDT) – netko se ne šali

by HonorarniPosao.net
88 pogleda

Zadnjih 6 dana crypto ne miruje. Sada je petak na subotu i BTC je cca $27,300. Prije samo tjedan dana je bio malo ispod $20,000. Maloprije je nova milijarda dolara ušla u Tether (USDT), a vrlo vjerojatno joj je krajnje odredište BTC.

U nedjelju je počeo show, kao što sam i najavio u postu toga dana, pod naslovom “Showtime“. Što se crypta tiče, sve je počelo u nedjelju malo iza 6pm po našem vremenu. Da se ne vraćam na to, pročitajte ovaj post od jučer.

Malo sam se raspisao na blogu ovih dana, pa sam mislio da neću ponovno pisati neko vrijeme, ali onda se ponovno desi Tether 🙂 Točnije, maloprije sam vidio da je ušla nova milijarda dolara u Tether (USDT), ponovno! Pročitajte i prethodni post ako niste. Uglavnom, ovo je nova milijarda, koja je ušla doslovno maloprije.

Trenutno je BTC na cca $27,300. Sada je malo izraženija bearish divergencija nego što je bila jučer, ali i dalje nije onoliko izražena kao što je bila prije onih jačih padova koji su se dogodili. Svakako je prijetnja za cijenu, ali ne mora biti aktivirana.

Vidim da promet i dalje ne posustaje (trenutno), iako je već počela subota kod nas i u Aziji već solidno traje, a u SAD-u je završio radni tjedan. Sad maloprije sam vidio i ulazak te dodatne milijarde u USDT, a pretpostavljam da će ona odmah ili uskoro završiti u BTC. Moguće i krajem nedjelje da podigne weekly candle i tjedni RSI (to je dosta važno).

Ima dosta otpora prema gore, ali cijena bi mogla pokušati proboj prema barem $28k, pa možda i preko. Trenutno je u aktivnom bullish patternu koji bi prije ili kasnije trebao cijenu odvesti do cca $34k. Trenutno je stanje takvo da ako ne bude manipulacija i namjernog rušenja, slijedi daljnji rast. Manipulacije su uvijek moguće, a i u prošlom postu sam pisao što je prijetnja za cijenu, pa tko nije neka pročita ako želi.

Ovo je samo kratka objava kojom onima koji baš ne prate sve detalje skrećem pažnju na ulazak nove milijarde u USDT. Idući tjedan je važna FED odluka pa još ništa nije definitivno. Cijena je na putu prema gore, puno je signala koji sugeriraju daljnji rast, ali ako FED odluči napraviti kaos, onda će napraviti kaos, a to bi moglo čak i poništiti sav ovaj rast koji je BTC odradio. FED može odlučiti i u korist BTC-a (indirektno). Stvarno ne znam što očekivati od FEDa drugi tjedan. Imam neke pretpostavke, ali u ništa nisam siguran i ne želim btii iznenađen, a još manje oštećen, zato nema zaletavanja, ali niti ignoriranja trenutne slike 🙂

Ono što je činjenica jest da je maloprije ponovno ušla nova milijarda dolara u Tether (USDT), kao što se i vidi na naslovnoj slici. Izgleda da se netko uopće ne šali. Dodati ću i da je jedna osoba danas ponudila okladu (u tijeku je realizacija te oklade) u milijun dolara da će u roku od 90 dana BTC doći na milijun dolara. Meni osobno to djeluje nevjerojatno i ne vjerujem u to (nevjerojatniji mi je rok nego iznos), ali ako se to nekim čudom dogodi, ovo ljeto provodim na Mjesecu 🙂

Možda će vam biti zanimljivo i ...

Komentiraj tekst porukom autoru

Ova web stranica koristi kolačiće (cookies) kako bi vam se pružilo bolje korisničko iskustvo. Nastavkom korištenja web stranice potvrđujete da ste pročitali sve što piše na stranici "Usklađenost" na web adresi HonorarniPosao.net i dodatnim stranicama dostupnim u toj sekciji, da ste sa time suglasni, te da ste pročitali, shvatili i pristali na Uvjete korištenja, pročitali Policu privatnosti i dajete svoju privolu za sve navedeno te za korištenje kolačića (cookies). Prihvaćam Saznaj više